Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Φεστιβάλ Πατάτας Αγία Άννα – Νάξος Κυκλάδες – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Το Φεστιβάλ Πατάτας μπορεί να είναι μόνο μία ημέρα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά είναι το μεγαλύτερο αγροτικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων με γλέντι τρικούβερτο και πολλά εδέσματα. Θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν 20 και πλέον διαφορετικές συνταγές με την ξακουστή πατάτα Νάξου όσοι βρεθούν στο κυκλαδίτικο νησί.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα… πατατομαγειρέματα από παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού, αλλά και να πιουν και να χορέψουν με παραδοσιακή νησιώτικη μουσική που θα κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί!

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα της UNESCO, αλλά και την δυναμική παρουσία των εθελοντών για το επίτευγμα αυτό…

Η κεντρική εκδήλωση γίνεται στις αρχές Σεπτεμβρίου στις 21:00, στην Αγία Άννα (θέση Κάπαρες).

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγία Άννα, Νάξος, Κυκλάδες ΤΚ 84300

GPS:

37.068652824388, 25.356810092926

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL