Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Φεστιβάλ Παράδοσης “Παλατάκι” – Λιμεναρία Θάσος – Πολιτιστικές Παραδοσιακές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Παράδοσης διοργανώνεται στα Λιμενάρια Θάσου από το 2017 και διεξάγεται κάθε χρόνο στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Στο πανελλαδικό αυτό φεστιβάλ, που κατά γενική ομολογία σημειώνει μεγάλη επιτυχία, συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της χώρας με 600 χορευτές. Πάνω από 100 εθελοντές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των εκατοντάδων θεατών του φεστιβάλ.

Ένα τριήμερο γεμάτο χορό και μουσική όπου πολιτιστικοί σύλλογοι και χορευτικά σωματεία από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν χορούς από τον τόπο τους μεταδίδοντας και διατηρώντας την πολιτιστική τους κληρονομιά.

Παράλληλα υπάρχει χρόνος να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν συμμετάσχει 25 διαφορετικές χορευτικές ομάδες, αφήνοντας το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις. Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνονται οι κλασικές παραστάσεις αρχαίου δράματος, αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του νησιού.

Με παρουσιάσεις, γλέντια και παρελάσεις, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, κέφι και μεράκι! Η δράσεις πραγματοποιούνται στη νέα μαρίνα των Λιμεναρίων και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Σας περιμένουμε!

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
George 14 Απριλίου 2020 15:16
Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε

Υπέροχη εκδήλωση για την ελληνική παράδοση!!