Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φεστιβάλ Ολύμπου – Πιερία Θεσσαλία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Ολύμπου είναι το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας και ευρύτερα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών, με συνδιοργανωτές τον Δήμο μας και τους Δήμους Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Επιμελητήριο Πιερίας.

Το Αρχαίο Θέατρο Δίου, το Κάστρο του Πλαταμώνα, το Αρχαιολογικό Πάρκο των Λειβήθρων, το Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Λιτοχώρου, το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, ο Βυζαντινός Ναός Παναγίας Κονταριώτισσας, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, το Ανοιχτό Θέατρο Π. Παντελεήμονα, πλημμυρίζουν κάθε καλοκαίρι από χιλιάδες θεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου, κάτω από τον Πιερικό ουρανό στους πρόποδες του μυθικού βουνού.

Παρουσιάζει ένα πραγματικά εντυπωσιακό και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες με κορυφαία μουσικά σχήματα, εικαστικές εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές και ομιλίες αρχαιολογικού περιεχομένου, ενώ κάθε χρόνο υπάρχει μία τιμώμενη χώρα.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου, διεξάγεται κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες από αρχές Ιουνίου έως και τέλη Αυγούστου και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους χώρους που το φιλοξενούν, με την ιστορική αύρα τους, με τον πολιτισμό που απορρέει από κάθε μορφή ομαδικής δράσης, με την κουλτούρα του παλιού συνδυασμένη με την σύγχρονη εποχή.

Πληροφορίες και Πρόγραμμα Εκδηλώσεων εδώ.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…
Φορτώνει…
English EN Greek EL