Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest – Χαλκίδα – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – Docfest, πιστό στο ραντεβού του με τους δημιουργούς και το κοινό, μας δίνει τη δυνατότητα, για έξι ημέρες, να συμμετάσχουμε στον σχηματισμό ενός νέου αναδυόμενου ονείρου ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από το ελεύθερο βλέμμα των δημιουργών ντοκιμαντέρ.

Ιδρύθηκε το 2007 και διεξάγεται κάθε χρόνο την 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου στην πόλη της Χαλκίδας. Έχει εξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό με διακριτή και αναγνωρίσιμη διεθνή ακτινοβολία, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες διοργανώσεις Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ διεθνώς.

Η έντονη και δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest όλα αυτά τα χρόνια το έχει αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και ουσιαστικό τόπο συνάντησης των δημιουργών.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να προβληματιστεί και να ανακαλύψει τον κόσμο του ντοκιμαντέρ μέσα από τα μάτια των νέων, αλλά και να ενδυναμώσει τη συμμετοχή τους στο χώρο του κινηματογράφου. Ταινίες από νέους δημιουργούς δίνουν το έναυσμα στο κοινό να εμπνευστεί, να προβλημα­τιστεί, να αναρωτηθεί και να γνωρίσει από κοντά το ντοκιμαντέρ απευθείας από τη γνήσια νεανική δημιουργία.

Βέβαια όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις -ημερίδες, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις φωτογραφίας, εκθέσεις ζωγραφικής και παρουσιάσεις εργαστηρίων σε συνεργασία με δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η είσοδος στους χώρους προβολής του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – DocFest είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες – λεπτομέρειες εδώ.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χαλκίδα, Νομός Ευβοίας ΤΚ 34100

GPS:

38.462802683633, 23.595280177411

Τηλέφωνο:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Οκτώβριο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL