Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Άθλος Τζουμέρκων Mountain Bike – Τζουμέρκα Ήπειρος – Αθλητικές Εκδηλώσεις

Ο Άθλος Τζουμέρκων mountain bike διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα Σεπτεμβρίου ή αρχές Νοεμβρίου, όπως τα τελευταία 18 χρόνια, στον ομώνυμο ορεινό όγκο και πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας.

Αφετηρία και τερματισμός των αγώνων είναι το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής (T.A.C.), δίπλα στο γυμνάσιο/λύκειο, στα Άγναντα Άρτας. Περνά από απίστευτα μέρη και κινείται κυρίως σε στενούς δασικούς δρόμους. Υπάρχουν φυσικά κάποια χιλιόμετρα σε άσφαλτο και κάποια σε μονοπάτια για να ολοκληρωθεί η διαδρομή.

Στην διήμερη αυτή αθλητική εκδήλωση, την 1η μέρα διεξάγεται ο μικρός αγώνας με την ονομασία Athlos Tzoumerkon 2018 mtb fun race 21 km, με 720 μ. συνολική υψομετρική, ο οποίος περιλαμβάνει στην ουσία τα πρώτα 10 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής και κατόπιν επιστρέφει στην Πράμαντα από αγροτικούς και δασικούς δρόμους.

Την 2η μέρα διεξάγεται ο αγώνας 75 χιλιομέτρων, με 2500 μ. συνολική υψομετρική, με την ονομασία Athlos Tzoumerkon 2018 MTB Marathon race 75 km, ο οποίος είναι κυριολεκτικά ο γύρος όλου του βουνού των Τζουμέρκων.

Κατά τον τερματισμό των αθλητών παίρνουν αναμνηστικό μετάλλιο και μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές – εγγραφές εδώ.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Τζουμέρκα, Ήπειρος ΤΚ

GPS:

39.474180573035, 21.079360756844

Τηλέφωνο:

-

Επικοινωνία
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Σεπτέμβριο / Νοέμβριο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL