Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άθλος Μαινάλου Run & Bike Βυτίνα – Αρκαδία Πελοπόννησος – Αθλητικές Εκδηλώσεις

Ο Άθλος Μαινάλου (run+bike), διεξάγεται κάθε χρόνο, τα τελευταία δέκα συνεχόμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία, τον Οκτώβριο στην περιοχή της Βυτίνας. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) σε συνεργασία με έμπειρους διοργανωτές αγώνων βουνού, με στόχο την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αθλητισμού, ορειβασίας και φυσιολατρίας, σε συνδυασμό με την προβολή και ανάδειξη της Βυτίνας και του Μαινάλου.

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι την 1η μέρα αγώνας mountain runnning 19 km και την 2η μέρα αγώνας mountain bike 15 και 37 km. Οι δύο διαδρομές mountain bike μικρής τεχνικής δυσκολίας και πλέον πολύ δημοφιλείς οι οποίες προσελκύουν πάνω από 200 ποδηλάτες παραμένουν όπως κάθε χρόνο.

Μπορούν οι ποδηλάτες να διαλέξουν μία από τις δυο για να τρέξουν. Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας, που είναι σε σηματοδοτημένες διαδρομές, θα είναι η πλατεία της Βυτίνας.

Επίσης γίνεται παράλληλη εκδήλωση το βράδυ της 1η μέρα, με την ονομασία Βυτίνα 3km night run, η οποία είναι νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.

Ο Άθλος Μαινάλου είναι διήμερος αγώνας σε όμορφες σηματοδοτημένες διαδρομές στα ελατοδάση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Νοέμβριο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…