Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Ετήσιο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων – Άγιος Γεώργιος Νηλείας Πήλιο Μαγνησία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» πιστός στο ραντεβού του με την παράδοση διοργανώνει κάθε χρόνο, στα μέσα Αυγούστου και ώρα 21:00 την ετήσια συνάντηση των τοπικών και όχι μόνο χορευτικών συγκροτημάτων στην πανέμορφη κεντρική πλατεία του χωριού.

Αποτελεί θεσμό και πόλο έλξης εκατοντάδων τουριστών που συσσωρεύονται την συγκεκριμένη καλοκαιρινή βραδιά στην γραφική πλατεία του χωριού για να απολαύσουν όλοι μαζί τα δημοτικά τραγούδια και χορούς, και να γευτούν τα φαγητά και τα εδέσματα του κεντρικού εστιατορίου της πλατείας του χωριού.

Υπό τον ήχο του κλαρίνου, του λαούτου και των κρουστών, τα χορευτικά μέλη φορώντας τις όμορφες παραδοσιακές τους φορεσιές θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια ακόμα αξέχαστη βραδιά.

Συμπληρώνονται 30 και πλέον χρόνια ζωής του συλλόγου “Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, από την πρώτη διοικητική επιτροπή και του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των οποίων η ιδέα έγινε πράξη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο, Μαγνησία ΤΚ 37300

GPS:

39.343483065331, 23.08523034816

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Αυγούστου. Έναρξη 21:00.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL