Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Αγώνας Τρεξίματος Koziakas Mountain Race – Ελάτη Τρίκαλα – Αθλητικές Εκδηλώσεις

Στα μέσα Μαΐου κάθε χρόνο διοργανώνεται ο “Koziakas mountain race” στην Ελάτη Τρικάλων. Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο διαδρομές. Τη μικρή διαδρομή μήκους περίπου 8 χλμ και τη μεγάλη μήκους 21 χλμ. Ο Αγώνας ξεκινά από το δημαρχείο της Ελάτης.

Οι δύο διαδρομές έχουν επίσης 1300 και 610 μέτρα υψομετρική ανάβαση αντίστοιχα. Η διαδρομή κινείται μέσα στο δάσος της Ελάτης σε αλπικά λιβάδια και πυκνό δάσος με τη διαδρομή να φτάνει και στα 1.500 μέτρα υψόμετρο. Η θέα από τα ψηλότερα σημεία είναι συγκλονιστική, Θεσσαλικός κάμπος, Όλυμπος, λίμνη Πλαστήρα και μερικές από τις ψηλότερες κορυφές της Πίνδου είναι ορατές ειδικά στη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων.

Και οι δύο αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Ελάτη Τρικάλων. Όλες οι λεπτομέρειες/εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Τρικάλων “Ξένιος Ζευς”.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ελάτη, Νομός Τρικάλων ΤΚ 42032

GPS:

39.506367174151, 21.533412082025

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μάιος

Προβολή 1 από 1 επερχόμενες εκδηλώσεις

Ταξινόμιση ανά:
Σειρά:

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL