Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
Bror Gunnar Jansson – Σταυρός του Νότου Αθήνα Κέντρο – Μουσικά Events Φεστιβάλ

Bror Gunnar Jansson – Σταυρός του Νότου Αθήνα Κέντρο – Μουσικά Events Φεστιβάλ

Bror Gunnar Jansson – Σταυρός του Νότου Αθήνα Κέντρο – Μουσικά Events Φεστιβάλ

Bror Gunnar Jansson – Σταυρός του Νότου Αθήνα Κέντρο – Μουσικά Events Φεστιβάλ

Ο Σουηδός «one-man band» Bror Gunnar Jansson έρχεται την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Club του Σταυρού του Νότου για να εξαπολύσει στο ελληνικό κοινό το εκρηκτικό υβρίδιο από μουσικές που ενώνουν τη γκαράζ ροκ, τα μπλουζ, την κάουντρι και την αμερικάνικη folk.

O Σουηδός φαινόμενο έχει κατακτήσει ήδη το κοινό της Γαλλίας και της Γερμανίας. Τα άλμπουμ του επιλέχθηκαν δύο φορές ως «Άλμπουμ της εβδομάδας» από το τηλεοπτικό κανάλι Canal+, έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από το περιοδικό «Rolling Stone», το γαλλικό «ELLE», το ραδιοφωνικό δίκτυο «France Inter» και πολλά ακόμη.

Ο Bror Gunnar Jansson ήταν κομμάτι του θαυμαστού κόσμου της μουσικής πριν ακόμη γεννηθεί, αφού στις φλέβες του κυλά αίμα μουσικών τέταρτης γενιάς! Ο πατέρας του είναι δημοφιλής μπασίστας και έχει περιοδεύσει με θρύλους της jazz μουσικής, όπως οι Chet Baker, Toots Thielemans και Dexter Gordon.

Ο Bror Gunnar Jansson μεγάλωσε έχοντας τη μουσική ως φυσικό συστατικό της καθημερινής του ζωής. Όπως δηλώνει ο ίδιος, τον ενδιαφέρει η πολυμορφία στη μουσική, δεν φοβάται τους πειραματισμούς και δεν υποτιμά ποτέ το κοινό του. Του αρέσει να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά ήδη, ήχους, και εικόνες, κάτι που θα απολαύσουμε στη μοναδική του εμφάνιση στην Αθήνα, στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου θα μας παρουσιάσει μια επιλογή τραγουδιών από τα προσωπικά άλμπουμ του.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ: «s/t»(2012), «Moan Snake Moan» (2014), «And the Great Unknown Part I & II» (2017), «They Found My Body In A Bag» (2019).

Σταυρός του Νότου Club : 2109226975. Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.

Εκκίνηση:

5 Μαρτίου 2020 21:00

Λήξη:

5 Μαρτίου 2020 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Early bird (περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
16.00 €
Γενική Είσοδος :
18.00 €

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Φραντζή & Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος, Αθήνα TK 11743

GPS:

37.9620815974, 23.726069927216

Φορτώνει…
Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL